Letterpress visitekaarten

"Een visitekaartje is het gezicht van het bedrijf. Door een kwalitatief en uniek visitekaartje onderscheidt een bedrijf zich van "de rest" Geef zorg en aandacht aan een unieke uitstraling en presentatie van jullie bedrijf. Net dat beetje extra waar jullie ook als bedrijf voor staan.

Eigen logo´s, persoonlijke namen en gegevens verwerken we in het letterpress visitekaartje tot een eigen ontwerp.

Jullie persoonlijke ontwerp, het zachte maar heerlijk dikke papier en de mooie kleuren inkt komen samen op de ambachtelijke ouderwetse, zwaar ijzeren drukpers. Daar brengt het ambachtelijke handwerk de kwaliteit van de letterpress trouwkaarten tot een hoog niveau.

Werkwijze

"Samenwerking staat altijd voorop om te komen tot een uniek en onderscheidend product". Na een contactbericht van jullie kant en kort overleg omtrent bedrijfslogo en kleuren ga ik aan de slag. Een afspraak omtrent papier en afwerkingswensen behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Na akkoord van de ontwerpen en de offerte worden de persen gestart...

Prijzen & Offerte

"De kleur wordt met de hand gemengd en het katoenen papier ligt klaar.. De pers begint te zoemen, ieder geboortekaartje wordt stuk voor stuk met liefde gedrukt... er verschijnt een glimlach op mijn gezicht”. Letterpress drukwerk is handwerk, een oud ambacht uit het stof herrezen! Het proces is arbeidsintensief maar zo mooi!!

Elke opdracht is maatwerk. Er is niet zo maar een klipklare prijs voorhanden. We maken graag een offerte op maat.

projecten letterpress kaartjes