Eigen Ontwerp

Letterpers drukwerk is een puur en ambachtelijk product. Bij Metinkt.nl is het een combinatie van moderne illustraties, ambacht en mooie papiersoorten.

Vaak hebben jullie zelf al een idee van hoe jullie kaart er uit moet komen te zien. Denk aan het thema van de illustraties(s), kiezen jullie voor een enkele of dubbele kaart, gaan jullie voor een opvallend of klassiek formaat, houden jullie van paste- of fluorkleuren... En ga zo maar door.

Aan de hand van al jullie wensen, voorbeelden, sfeerbeelden gaan wij  aan de slag en maken we een ontwerp voor jullie trouwkaart of geboortekaartje. Samen met de typografie wordt het zeker een bijzonder en persoonlijke ontwerp. Samen zetten we de puntjes op de i en zorgen we voor een super mooi ontwerp. Op de drukpers komt het ontwerp tot leven en krijg je bij ons een uniek stukje drukwerk.

Naast eigen sfeerbeelden, voorbeelden kun je ook alvast wat idee├źn opdoen op de pagina met lettertypes en illustraties. Ook tref je een overzicht met de papiersoorten, kleuren en enveloppen.

Mocht je toch nog vragen hebben of wil je een offerte aanvragen voor een volledig prijsoverzicht?
Neem contact met ons op, op linda@metinkt.nl of mail het offerteformulier.

Wij hopen ook jullie blij te maken met een uniek stukje drukwerk!

Veel liefs

Linda & Linda 

 

projecten letterpress kaartjes