• Korting-tijdelijk-letterpress
  • weddingtable
  • letterpress-arab-1
  • trouwkaart-bohemian
  • f-trouwkaart-letterpress-gebouwen-3

Letterpress trouwkaarten

"Een trouwkaart is in mijn beleving een essentieel onderdeel van jullie huwelijksdag. Het vleit de gasten en maakt ze nieuwsgierig naar jullie speciale gebeurtenis". Geef zorg en aandacht aan een trouwkaart, het zal je blij maken!” Een letterpress trouwkaart is een uniek stukje drukwerk, al dan niet uitgebreid met aanvullende producten als save the date kaarten, menukaarten, etc.. die zorgen voor een complete trouwdag in stijl.

De stijl van de letterpress trouwkaarten bij MET INKT is bij voorkeur een mix van sterke ontwerpen, eenvoud en bijzondere typografie. De illustraties ontstaan veelal handmatig en worden aansluitend gedigitaliseerd en afgewerkt. Aangevuld met persoonlijke teksten en stijlvolle lettertypes is iedere trouwkaart persoonlijk en exclusief. Er wordt bijvoorkeur gewerkt met één of twee kleuren.

Jullie persoonlijke ontwerp, het zachte maar heerlijk dikke papier en de mooie kleuren inkt komen samen op de ambachtelijke ouderwetse, zwaar ijzeren drukpers. Daar brengt het ambachtelijke handwerk de kwaliteit van de letterpress trouwkaarten tot een hoog niveau.

Werkwijze

"Samenwerking staat altijd voorop, jullie inbreng zet mij aan tot denken en laat mijn handen kriebelen”. Laten jullie je inspireren door de eerder gedrukte trouwkaarten op deze website of hebben jullie al een sterk beeld van wat jullie precies willen? Het kan allebei.

Een letterpress trouwkaart wordt vanaf het prille begin samen met jullie ontworpen. Er is volledige inbreng waardoor er altijd een unieke set trouwkaarten ontstaat. Jullie zijn vrij in het formaat, de kleuren, illustraties en lettertypes. Naar meer werkwijze ...

Prijzen & Offerte

"De kleur wordt met de hand gemengd en het katoenen papier ligt klaar.. De pers begint te zoemen, iedere  trouwkaart wordt stuk voor stuk met liefde gedrukt... er verschijnt een glimlach op mijn gezicht”. Letterpress drukwerk is handwerk, een oud ambacht uit het stof herrezen! Het proces is arbeidsintensief maar zo mooi!! 

Deze weken geven je graag 10% korting op letterpress drukwerk als je kiest voor een mooie basiskleur! We maken graag een offerte aan de hand van jullie wensen. Ook kun je zelf aan het rekenen slaan met de basisprijzen. Bekijk de prijzen & offerte-aanvraag.

projecten letterpress kaartjes