• Korting-tijdelijk-letterpress
  • 16_02_005_bloom_moordrecht-4934
  • letterpress-arab
  • geboortekaartjes-metpreeg-cover1-1
  • f-geboortekaartjes-letterpress-simon

Letterpress geboortekaartjes

"Een geboortekaartje zie ik als een papieren cadeautje waarmee je de wereld laten weten dat jullie kindje is geboren". Het is een uniek stukje drukwerk, zorgvuldig gekozen en voor altijd met je kindje verbonden. Op dit moment een bijzondere kennisgeving en straks een mooie herinnering.

De stijl van letterpress geboortekaartjes van MET INKT is bij voorkeur een bijzondere mix van sterke ontwerpen en eenvoud. De illustraties ontstaan veelal op de tekentafel en worden aansluitend gedigitaliseerd en vol overgave afgewerkt. Aangevuld met persoonlijke teksten en eigen keuze van lettertypes is ieder geboortekaartje persoonlijk en exclusief. Voor het unieke & mooie "handmade" letterpress sfeertje wordt er bij voorkeur gewerkt met één of twee kleuren naar keuze voor een extra eigen touch.

Jullie persoonlijke ontwerp, het zachte maar heerlijk dikke papier en de mooie kleuren inkt komen samen op de ambachtelijke ouderwetse, zwaar ijzeren drukpers. Daar brengt het ambachtelijke handwerk de kwaliteit van de letterpress geboortekaartjes van MET INKT tot een hoog niveau.

Werkwijze

 "Samenwerking staat altijd voorop, jullie inbreng zet mij aan tot denken en laat mijn handen kriebelen”. Laten jullie je inspireren door de eerder gedrukte geboortekaartjes op deze website of hebben jullie al een sterk beeld van wat jullie precies willen? Het kan allebei.

Een letterpress geboortekaartje wordt vanaf het prille begin samen met jullie ontworpen. Er is altijd volledige inbreng waardoor er altijd een unieke set geboortekaartjes ontstaat. Jullie zijn vrij in het formaat, de kleuren, illustraties en lettertypes. Ga naar de uitgebreide werkwijze...

Prijzen & Offerte

"De kleur wordt met de hand gemengd en het katoenen papier ligt klaar.. De pers begint te zoemen, ieder geboortekaartje wordt stuk voor stuk met liefde gedrukt... er verschijnt een glimlach op mijn gezicht”. Letterpress drukwerk is handwerk, een oud ambacht uit het stof herrezen! Het proces is arbeidsintensief maar zo mooi!! 

Deze weken geven je graag 10% korting op letterpress drukwerk als je kiest voor een mooie basiskleur! We maken graag een offerte aan de hand van jullie wensen. Wel kun je indicatief aan het rekenen slaan met de basisprijzen. Bekijk de prijzen & offerte-aanvraag.

projecten letterpress kaartjes