• Korting-tijdelijk-letterpress
  • 16_02_005_bloom_moordrecht-4934
  • letterpress-arab
  • geboortekaartjes-metpreeg-cover1-1
  • f-geboortekaartjes-letterpress-simon

Letterpress geboortekaartjes

"Een geboortekaartje zien wij als een papieren cadeautje waarmee je de wereld laten weten dat jullie kindje is geboren". Het is een uniek stukje drukwerk, zorgvuldig gekozen en voor altijd met je kindje verbonden. Op dit moment een bijzondere kennisgeving en straks een mooie herinnering.

De combinatie van onze ontwerpstudio en drukkerij in huis zorgt er voor dat wij alle kennis in huis hebben om een pracht product voor jullie te maken.  De designs en illustraties, die in onze ontwerpstudio met veel liefde voor jullie worden gemaakt, gaan in onze eigen drukkerij ter perse. Natuurlijk onder het nauwlettende oog van ons kleine ontwerpteam. Wij staan er er iedere dag weer voor om het mooiste geboortekaartje voor jullie te maken.

Een letterpress geboortekaartje druk je niet zomaar. HIervoor is goede ontwerpkennis nodig als ook zeer specifieke kennis over deze bijzondere druktechniek. Het persoonlijke ontwerp, het zachte maar heerlijk dikke papier en de mooie kleuren inkt komen samen op de ambachtelijke ouderwetse, zwaar ijzeren drukpers. Daar brengt het ambachtelijke handwerk de kwaliteit van de letterpress geboortekaartjes van MET INKT tot een hoog niveau.

Werkwijze

"Een fijne samenwerking staat altijd voorop, jullie inbreng zet ons aan tot denken en laten onze handen kriebelen”. Laten jullie je inspireren door de eerder gedrukte geboortekaartjes op deze website of vertel ons jullie specifieke wensen. Het kan allebei.

Een letterpress geboortekaartje wordt vanaf het prille begin samen met jullie ontworpen. Welke basis jullie ook kiezen (een bestaand ontwerp personaliseren of een eigen ontwerp laten maken), er is altijd volledige inbreng waardoor er een uniek en persoonlijk geboortekaartje ontstaat. Jullie zijn vrij in het formaat, de kleuren, illustraties en lettertypes maar we nemen jullie graag bij de hand. Ga naar de uitgebreide werkwijze...

Prijzen & Offerte

"De kleur wordt met de hand gemengd en het katoenen papier ligt klaar.. De pers begint te zoemen, ieder geboortekaartje wordt stuk voor stuk met liefde gedrukt... er verschijnt een glimlach op mijn gezicht”. Letterpress drukwerk is handwerk, een oud ambacht uit het stof herrezen! Het proces is arbeidsintensief maar zo mooi!! 

Deze weken geven je graag 10% korting op letterpress drukwerk als je kiest voor 1 van onze mooie 30 basiskleuren! We maken graag een offerte aan de hand van jullie wensen. Wel kun je indicatief aan het rekenen slaan met de basisprijzen. Bekijk de prijzen & offerte-aanvraag.

projecten letterpress kaartjes