haDe ambachtelijke drukkerij van Haarlem en omstreken

Welkom op de website van Met INKT. 

Een kleine ambachtelijke letterpress drukkerij gevestigd vlak bij het centrum van Haarlem. Op deze locatie richt ik mij op het ontwerpen en drukken van familiedrukwerk op ambachtelijke wijze in letterpress. Dat is het ouderwetse boekdruk maar dan in een nieuw jasje. Daarbij worden teksten en illustraties verdiept in het papier gedrukt. Totaal anders dan digitaal printen of iets van je eigen printer halen.

Dat betekent overigens niet dat de loden letters onder het stof vandaan zijn gehaald.
Wél is de authentieke Heidelberg Degel geolied en gepoetst.

Geboortekaartjes, trouwkaarten en rouwkaarten zijn mijn specialiteit. Als bijna 10 jaar!

Ik ontwerp graag iets moois voor jullie of jullie kunnen geinspireerd raken door iets wat ik al eerder heb gemaakt. Het ambachtelijk drukken met mooie vette rubberbased inkt, doe ik ook op in Haarlem. Ik lever mijn bijzondere kaarten door het hele land en regelmatig ook daarbuiten.

Komen jullie uit de omgeving (Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bennebroek, Bloemendaal, Hoofddorp, Overveen?) Dan is het misschien net zo makkelijk -en lekker snel- om jullie kaartjes op te halen. Hoeft natuurlijk niet maar kan wel.

Linda

Met INKT
Brouwersvaart 48c | 2013 RB Haarlem | 023-5329025

Omdat ik vaak met mijn handen in de inkt bezig ben met werkzaamheden achter de drukpers ben ik niet altijd even makkelijk bereikbaar. Laat een voicemail achter of mail naar linda@metinkt.nl voor het maken van een telefonische afspraak. Een afspraak kunnen we overigens ook inplannen in de avonduren of in het weekend.