Letterpress geboortekaartjes

"Een geboortekaartje zie ik als een papieren cadeautje waarmee je de wereld laten weten dat jullie kindje is geboren". Het is een uniek stukje drukwerk, zorgvuldig gekozen en voor altijd met je kindje verbonden. Op dit moment een bijzondere kennisgeving en straks een mooie herinnering.

De combinatie van de ontwerpstudio en drukkerij onder 1 dak zorgt er voor dat ik alle kennis in huis hebben om een pracht product voor jullie te maken.  De designs en illustraties, die in onze ontwerpstudio met veel liefde voor jullie worden gemaakt, gaan in de eigen drukkerij ter perse. Natuurlijk onder het nauwlettende oog van "ondergetekende" (Linda). Ik sta er er iedere dag weer voor om het mooiste geboortekaartje voor jullie te maken.

Een letterpress geboortekaartje druk je niet zomaar. HIervoor is goede ontwerpkennis nodig als ook zeer specifieke kennis over deze bijzondere druktechniek. Het persoonlijke ontwerp, het zachte maar heerlijk dikke papier en de mooie kleuren inkt komen samen op de ambachtelijke ouderwetse, zwaar ijzeren drukpers. Met liefde maak ik op deze manier het allermooiste kaartje met voelbaar relief. Pregen, foliedruk, kleur op snede ook deze zijn prachtige en luxe afwerkingen op het zachte maar heerlijk dikke papier.