Eigen Ontwerp

Letterpers drukwerk is een puur en ambachtelijk product. Bij Metinkt.nl is het een combinatie van moderne illustraties, ambacht en mooie papiersoorten.

Vaak hebben jullie zelf al een idee van hoe jullie kaart er uit moet komen te zien. Denk aan het thema van de illustraties(s), kiezen jullie voor een enkele of dubbele kaart, gaan jullie voor een opvallend of klassiek formaat, houden jullie van pastel- of fluorkleuren... En ga zo maar door.

Aan de hand van al jullie wensen, voorbeelden en sfeerbeelden ga ik aan de slag en maak ik een ontwerp voor jullie trouwkaart of geboortekaartje. In combinatie met de typografie wordt het zeker een bijzonder en persoonlijk ontwerp. Samen zetten we de puntjes op de i en zorgen we voor een super mooi ontwerp. Op de drukpers komt het ontwerp tot leven en krijg je bij Met INKT een uniek stukje drukwerk.

Ben je nog zoekende wat je voor kaartje wilt? Je kunt natuurlijk naar de eerder gedrukte kaarten kijken voor inspiratie. Verder kun je op de pagina Techniek & Papier alles over de mogelijkheden vinden en op de pagina Lettertypes & Illustraties hebben we hier wat voorbeelden van op een rijtje gezet.

Mocht je toch nog vragen hebben of wil je een offerte aanvragen voor een volledig prijsoverzicht?
Neem contact met mij op, op info@metinkt.nl of mail het offerteformulier.

Ik hoop dan ook jullie blij te maken met een uniek stukje drukwerk!

Veel liefs

Patrick